Follow @BtsUniforme

Kuvarske Uniforme

gornja slika
Kuvarske Uniforme
MEDICINSKE UNIFORME
RADNA ODELA
Mi u BTS-u shvatamo da je prvi utisak koji vaši zaposleni ostavljaju na klijente posebno važan u ugostiteljstvu. Zato u našoj ponudi imamo uniforme za sve vrste ugostiteljskih delatnosti najvišeg kvalitete na našem tržištu sa fokusom na vaš imidž, komfor i posebno higijenu. Kada uslužuje goste, vrlo je bitno da vaše osoblje izgleda profesionalno, ugladjeno i da deluje kao tim. Srećom, uz malu pomoć BTS Uniformi, za vas može bit lako da svoje radnike obučete u moderno dizajnirane uniformama najvišeg kvaliteta upravo ovde na našoj zvaničnoj web stranici.

Kuvarske Uniforme

Kecelja Mima


Idelna za ugostiteljske
objekte uslužnih delatnost: pekare, trgovine, prodavnice brze hrane itd..
Može se naručiti u svim bojama i kombinacijama
dezena.
Vezivanje oko struka.
Sastav: 100% pamuk ili 65%poly - 35% pamuk.
Može se iskuvavati pri pranju se ne skuplja i ne gubi boju.
Kuvarski kompleti BTS

Kuvarski Komplet


Sa zadovoljstvom vam
predstavljamo jednu od najprodavanijih kuvarskih uniformi u našoj zemlji. Ako želite da impresionirate vaše goste, ovo odelo će vam sigurno pomoći. Ostavite utisak kao nikada do sada i steknite poverenje vaših gostiju na prvi pogled. Komplet čine: pantalone, bluza, kecelja i kapa po izboru.
Kecelje BTS

Kecelja IvaSavršeno elegantna kecelja. Iako samo kecelja, zbog svog modernog dizajna našla je primenu i u najelitnijim rastoranima i hotelima u Srbiji. Može se naručiti u svim bojama i kombinacijama dezena. Vezivanje oko struka i podesivo oko vrata.
Sastav: 100%pamuk i 65%poly-35%pamuk. Može se iskuvavati, ne skuplja se, ne gubi boju.

Kecelje BTSKecelja Ana

Izuzetno lepa kecelja modernog dizajna. Pokriva cela ledja. Takodje ima primenu u uslužnim delatnost za one kojima je važno da im zaposleni izgledaju elegantno. Može se naručiti u svim bojama i kombinacijama dezena.Vezivanje oko struka. Sastav: 100% pamuk ili 65%poly-35pamuk. Iskuvava se i pri pranju se ne skuplja i ne gubi.

Kuvarske Odelo

Kuvarsko Odelo


Može se naručiti u svim bojama i kombinacijama dezena.
Vezivanje oko struka.
Sastav: 100% pamuk ili 65%poly- 35% pamuk.
Može se iskuvavati i pri pranju se ne skuplja i ne gubi boju.


Kecelje BTSKecelja Suzi

Vrlo jednostavna i lepa kecelja namenjena svim delatnostima u ugostiteljstvu. Lako se oblači i pokriva cela ledja.
Može se naručiti u svim bojama i kombinacijama dezena.
Vezivanje oko struka.
Sastav: 100% pamuk ili 65%poly-35% pamuk. Može se iskuvavati i pripranju se ne skuplja i ne gubi boju.
Ukoliko ste vlasnik pekara, poslastičarnica, restorana, kafića, ukoliko vam trebaju ugstiteljske uniforme, kod nas možete pronaći veliki broj najrazličitijih modela izuzetnog kvaliteta, po najnižim cenama. U ovim delatnostima koje se isključivo bave hranom, higijena je na prvom mestu. Visok nivo higijene podrazumeva često pranje radih uniformi. Sve BTS-ove uniforme iz ove oblasti šiju se isključivo od nemačkog materijala Klopman. Klopma garantuje 200 hemijskih čišćenja bez skupljanja i gubljenja boje. To dovoljno govori o kvalitetu naših uniformi.

Uniforme za Ugostiteljstvo BTS.

Najkvalitetnije kuvarske uniforme, kecelje, uniforme za pekare, poslastičare, konobare, prodavce i druge zaposlene u ugostiteljstvu i trgovini.
Posetite nas.
radna-odela.co.rs
medicinske-uniforme.com